524.648 CV-uri companii

cea mai relevanta baza de joburi din romania!

Poti Plati Folosind
Card Sau Prin
Transfer Bancar
Informatiilor din cv-urile
candidatilor sunt verificate
de specialistii nostrii
afisarea se face in
maxim 24h de la
publicare
Call
center
non stop
START

START

Optiunea START reprezinta cel mai popular instrument de recrutare online folosit deopotriva de catre mari companii, dar si de firme cu numar redus de angajati. Acest serviciu ofera posibilitatea de a publica un anunt de angajare pe website-ul nostru, cu vizibilitate 30 de zile, la care se mai adauga asistenta la design-ul profilului cautat.

90€
    messages.services_start_items
Order Now
STANDARD +

STANDARD +

Este recomandat pachetul STANDARD tuturor companiilor care detin in structura interna departament de resurse umane. Acest pachet propune eficientizarea procesului de recrutare mai ales atunci cand acesta este unul accelerat de importanta rolului pe care il promovati.

185€
    messages.services_standard_items
Order Now
PREMIUM

PREMIUM

Gestionarea candidaturilor primite prin triere si analiza, face acest pachet sa fie unul dintre cele mai des utilizate de catre partenerii nostri. Sustinem pre-interviurile telefonic pentru investigarea motivatiei fata de munca si verificarea disponibilitatii candidatilor. Comunicam organigrama procesului de selectie si intocmim raportul detaliat al campaniei.

260€
    messages.services_premium_items
Order Now
PARTNER

PARTNER

Atragem si identificam candidatii prin cele mai eficiente canale, folosind atat baza de date proprie cat si un sistem de recomandari si networking. Economisiti timp si energie prin accesarea acestor servicii. Beneficiati de organizare, sustinere a interviurilor live cat si a probelor de lucru odata cu investigarea gradului de compatibilitate intre cerintele postului si gradul de dezvoltare a competentelor celor intervievati.

520€
    messages.services_partner_items
Order Now

ANUNT PREMIUM posteaza acum si ai acces gratuit la primii 5 aplicanti.       Publica anunt Premium