Adauga job

Acest ghid vă ajuta să dezvoltați practici de conținut și practici de recrutare care sunt în concordanță cu standardele Coplex.ro pentru o experiență optimă de căutarea sau publicarea ori promovarea unui loc de muncă. Vă rugăm să rețineți că această listă reprezinta un ghid, nu o listă completă a ceea ce este permis sau interzis.

''Așa da'' și ''Așa nu'' pentru listarea anunțurilor pe Coplex.ro

RECRUTARE GENERALĂ

Utilizați Coplex doar pentru a găsi un job, nu în alte interese. Fiecare anunț de angajare trebuie să reprezinte un job real și disponibil în prezent.

Nu discriminați. Joburile pe Coplex trebuie să fie puse la dispoziția candidaților calificați, indiferent de vârstă, rasă, sex și orientare sexuală.

Plata în mod fiabil și corect. Joburile pe care oamenii le găsesc pe Coplex ar trebui să fie plătite în funcție de ore sau performanțe și să nu existe nicio taxă pentru candidații care aplică, susțin interviu sau încep activitatea.

Faceți aplicarea transparentă și accesibilă. Aceia care caută un job nu ar trebui să seteze sau să străbată un traseu complicat pentru a aplica.

Respectați confidențialitatea candidatului. Informațiile obținute în cadrul procesului de aplicare trebuie să fie împărtășite cu atenție către companie și niciodată unei a treia părți.

TITLURILE ANUNȚURILOR ȘI DESCRIEREA

Nu utilizați conținut ofensator. În cazul în care o persoană rezonabilă consideră oricare aspect al listării nepotrivit sau ofensator, vizibilitatea anunțului poate fi afectată.

Renunțați la titlurile ''momeală''. Anunțurile trebuie să fie marcate de titluri succinte venite din conținutul acestora, ca și cum ar apărea pe o carte de vizită, fără nicio altă informație în plus.

Descrierea jobului apare unde locația, studiile necesare și alte avantaje specifice ale companiei trebuie să fie detaliate.

Nu folosiți conținut de anunț care nu vă aparține.Fiecare anunț care apare pe Coplex trebuie să fie oferit de un reprezentant autorizat al companiei în vederea ocupării postului/posturilor vacante.

Oferiți un job real. Coplex este un motor de căutare pentru joburi. Conținutul non-job, incluzând spam-ul, scam-ul sau alte oferte nu vor fi arătate celor care caută joburi.

Nu încercați să folosiți sistemul în mod nepotrivit. Precum alte motoare de căutare, Coplex utilizează algoritmi pentru a oferi cel mai proaspăt, relevant conținut ca răspuns al căutătorilor.

Companiile care încearcă să exploateze aceste principii prin repostări venite într-un interval scurt de timp, sau să creeze postări care includ mai multe locații decât cele reale doar pentru a avea vizibilitate sporită, anunțul va fi afectat.

Spuneți adevărul. Furnizați detaliile reale ale jobului postat, incluzând locația, responsabilitățile, dacă jobul este oferit de compania angajatoare sau de către un recrutor în numele companiei.

TIPURI DE POSTĂRI CARE NU SUNT ÎN GENERAL VIZIBILE

  • târguri de carieră
  • francize sau oportunități de formare
  • pozițiile multi-level marketing

Anunțurile care nu îndeplinesc standardele Coplex pentru includere organică pot fi supuse examinării și se vor cere informații adiționale ale companiei angajatoare. Înregistrările care se dovedesc înșelătoare și pot compromite experiența căutătorilor sau cele despre care noi nu considerăm că reprezintă un job real pot fi facute vizibile doar selectiv sau eliminate din rezultatele căutării organice cu totul.

Vă rugăm să rețineți: Coplex poate respinge sau elimina orice anunț de angajare și poate dezactiva contul oricărei companii, pentru orice motiv. Nu putem pune la dispoziție toate motivele pentru care un anunț de angajare sau o companie pot fi îndepărtate și ne vom păstra întotdeauna dreptul de a efectua o astfel de acțiune oricărui anunț de angajare organic sau sponsorizat, în cazul în care o să considerăm că este în interesul nostru sau în interesul utilizatorilor noștri.